Tabbouleh
Egzotyczne i kolorowe wegetariańskie danie rodem z Marrakeszu.
Czas przygotowania: 10 minut
Ilość porcji: 2
Składniki:
- Szklanka kaszy bulgur
- 2 pęczki grubo posiekanej zielonej pietruszki
- Pół szklanki świeżej mięty
- 6 drobno pokrojonych pomidorów
- 2 drobno posiekane cebule
- 2 drobno posiekane dymki
- 180ml oliwy
- 180ml soku z cytryny
- Sól, pieprz
Przygotowanie:
Kaszę zalej zimną wodą i odstaw na 15 minut. Dobrze odcedź. Dodaj wszystkie składniki i bardzo dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
SMACZNEGO!!!
Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!