-herbatniki petit beurry zmiksować z miękkim masłem w rozdrabniaczu na drobną kruszonkę
-tortownica 20cm – wysmarować cienko masłem miękkim, lepiej będzie zimne ciasto odchodzić od blaszki
-połowę ciasta wsypać do blaszki i denkiem szklanki ubić spód ciasta, rozłożyć połówki truskawek
-zimny serek homogenizowany bezsmakowy wymieszać z wystudzoną galaretką agrestową wymieszaną w 1 szklance gorącej wody
-tężejący serek wylać na truskawki i do lodówki do stężenia
-następnie wsypać resztę ciasta i delikatnie denkiem szklanki ubić, rozłożyć połówki truskawek i wlać tężejącą galaretkę truskawkową wymieszaną w 450 ml gorącej wody, schować do lodówki
-zimny gęsty jogurt brzoskwiniowy wymieszać z galaretką wystudzoną brzoskwiniową – galaretkę rozmieszać w 1 szklance gorącej wody
-tężejący wylać na ciasto i do lodówki do stężenia na kilka godzin
-ciasto jest po prostu “niebo w gębie” i warto je zrobić i zjeść…………SMACZNEGO!!!