Naleśniki grillowane z mięskiem warzywnym…

0
(0)

-do dzbanka miksera wszystkie składniki na naleśniki i dokładnie zmiksować, konsystencja ciasta nie może być gęsta tylko lejąca-jeśli trzeba to dodać mleka lub mąki tortowej, odstawić na 30 minut
-marchew, paprykę, cebulę, czosnek, natkę pietruszki rozdrobnić w rozdrabniaczu, dodać do mięsa, i pozostałych składników, dokładnie wymieszać z olejem i odstawić do lodówki aby mięso się zamarynowało smakami składników
-w rondlu podsmażać farsz mieszając co jakiś czas, gdy będzie gotowe wsypać tartą bułkę i wymieszać, zostawić do wystygnięcia
-na gorącej patelni do naleśników 22 cm posmarowanej olejem smażyć złociste naleśniki
-na każdy naleśnik rozsmarować porcję farszu, brzegi podwinąć i zawijać rulony
-patelnię grillową posmarować olejem i na mocno gorącej grillować naleśniki, podać od razu do jedzenia
-naleśniki sa syte, smaczne i najlepiej smakują z czerwonym barszczem………………..SMACZNEGO!!!

Dodaj swoją ocenę:

Ocena: 0 / 5. Liczba oddanych ocen: 0