Serowy przekładaniec

Wykonanie:
Kokos:
Białka ubijamy z cukrem, gdy już ubite dodajemy mąkę proszek i wiórki kokosowe, bardzo delikatnie mieszamy. Pieczemy około 35 minut.
Masa budyniowa:
Na mleku z cukrem gotujemy budyń. Studzimy go i ucieramy z masłem.
Ser:
Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Pod koniec dodajemy ubitą pianę z dwóch białek, proszek do pieczenia, budyń w proszku i ser. Miksujemy. Pieczemy na folii do godziny. Studzimy.
Ciasto makowo- kokosowe:
Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Do ubitych dodajemy mak i wiórki kokosowe. Mieszamy i wykładamy na formę pieczemy do 40 minut w 180 stopniach.
Przełożenie:
Ciasto makowo- kokosowe- masa- ser- masa- kokos- lekko masy- dekoracja makiem i kokosem