Porzeczkowy zawrót głowy

0
(0)

1.
Mus porzeczkowy: 1 szklankę porzeczek zmiksować (blenderem) dodać jogurt naturalny i cukier puder.
2.
Na sam koniec dodać żelatynę rozrobioną w 3 łyżkach wrzącej wody i dokładnie wszystko razem wymieszać.
3.
Bita śmietana: Śmietanę 400ml ubić mikserem dodać cukier puder i śmietan-fix.
4.
Jagody, maliny porzeczki umyć.
5.
Mus porzeczkowy przekładamy do pucharków zostawiając połowę na następną warstwę następnie wykładamy połowę bitej śmietany i owoce: maliny i jagody układamy blisko ścianki pucharka. Na sam wykładamy resztą bitej śmietany i mus porzeczkowy. Dekorujemy na wierzchu malinami, jagodami i porzeczkami.
6.
smacznego:)

Dodaj swoją ocenę:

Ocena: 0 / 5. Liczba oddanych ocen: 0